Cookie- & persondatapolitik

Hos Kvist Tagvinduer ApS ønsker vi, at vores kunder altid kan have tillid til os. Her kan du læse om hvordan vi behandler og beskytter de personoplysninger, som vi modtager fra dig eller din organisation, ved brug af webstedets tjenester og services.

Webstedets ejeroplysninger:
KVIST Tagvindue ApS.
Søvang Allé 10
DK-2770, Kastrup
Telefon: +45 4050 3813

Om vores persondatapolitik

Når du besøger vores websted, registreres information af generel karakter automatisk. Disse oplysninger (serverlogfiler) indeholder f.eks. typen af webbrowser, operativsystem, domænenavnet på din internetudbyder og lignende. Disse oplysninger er anonyme og indeholder ingen information om din person. Anonym information af denne art anvender vi til statistik og til at optimere webstedets teknologi.

Hvilke oplysninger indsamles ved brug af webstedets kontaktformularer?
De personoplysninger, som vi indsamler, omfatter udelukkende almindelige personoplysninger, herunder identitetsoplysninger så som dit navn, din e-mailadresse, din adresse/firmaadresse og telefonoplysninger, som du selv angiver via webstedets kontaktformularer. Dine personlige data og informationer vil aldrig blive anvendt i markedsføringssammenhæng, eller overgivet til tredjepart uden dit udtrykkelige samtykke – og dine data behandles fortroligt.

Lagring og beskyttelse af personoplysninger
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe det er tilladt i henhold til lovgivningen, eller så længe dette er nødvendigt for opfyldelse af de formål, hvortil dine personoplysninger (og alle andre data) er indsamlet og registreret.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt indenfor EU. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere og webservere med begrænset adgang, som er placeret i Danmark og EU. Vores tekniske partnere (Tredjemand i DK/EU), har dog adgang til informationer i nødvendigt omfang for at kunne yde support af vores almene online tjenester.
Vi kan ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Om vores Cookies

Information om brug af cookies på denne hjemmeside
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.

Hvad er en cookie?
Cookies er små tekstfiler, der gemmes i din browser, så vi kan se, at din computer, smartphone, iPad eller lignende har besøgt denne hjemmeside.
Disse cookies kan have mange forskelligartede formål og kan eksempelvis bruges til at huske præferencer og føre statistik over dit besøg og andre besøgende.

Sådan afviser du cookies
Ved at ændre indstillingerne i din browser, kan du afvise cookies på din computer. Hvordan du ændrer indstillingerne i din browser afhænger af, hvilken browser du anvender. Vælger du at indstille din browser, så du ikke modtager cookies, skal du være opmærksom på, at du kan gå glip af funktioner og lignende på hjemmesiden, som i så fald ikke vil fungere.

Sådan sletter du dine cookies
Hvis du tidligere har accepteret cookies, kan disse også slettes. Det gør du ligeledes i indstillingerne af din webbrowser.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til firmaets Web-ansvarlige:

Rolf Jensen
Email: email@tagvindue.dk

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, ved at tage kontakt til Datatilsynet.

Vores forbehold
Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer eller tjenester fra vores website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.
Indenfor rammerne af den gældende danske- og EU-lovgivning forbeholder vi os ret til at ændre indholdet af denne persondata- og cookiepolitik når som helst og anbefaler derfor, at du regelmæssigt læser vores aktuelle version.

 

Print Friendly, PDF & Email
Del dette: